‘La La Land’-instruktørs musical-serie får et hjem hos Netflix – nye detaljer afsløret

‘La La Land’-instruktørs musical-serie får et hjem hos Netflix – nye detaljer afsløret
LLL d 25 _4731.NEF

HBO takkede nej, men sværere har det trods alt heller ikke været for en af tidens mest feterede unge instruktører at få afsat sit første tv-projekt.

Damien Chazelle, stortalentet bag dette års mest musikalske Oscar-kandidat, ‘La La Land’, annoncerede i foråret en ny musical-serie med titlen ‘The Eddy’, og det står nu klart, at Netflix skal lægge kanal til.

‘The Eddy’ omhandler en parisisk klub, dens ejer og husbandet, og serien er ikke overraskende et ambitiøst foretagende; den er skudt on location i Paris, rummer dialog på både fransk, engelsk og arabisk samt musik skrevet af Glen Ballard, der har sat solide kompositoriske fingeraftryk på blandt andet Michael Jacksons ‘Bad’-album. Damien Chazelle vil producere hele serien og instruere to episoder, imens Jack Thorne (‘National Treasure’, ‘This Is England’) har skrevet manuskriptet.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato, men Chazelle udtaler selv om ‘The Eddy’ og samarbejdet med Netflix:

»Jeg har altid drømt om at filme i Paris, så jeg er dobbelt spændt på at danne hold med Jack, Glen og Alan om den her historie og begejstret for, at vi har fundet et hjem til den hos Netflix«.

Læs også: Manden bag ‘La La Land’ er klar med to film i 2018 – Ryan Gosling er med ombord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af