Leonardo Dicaprio som The Joker? Warner Bros. og DC fortsætter med at drømme stort

Leonardo Dicaprio som The Joker? Warner Bros. og DC fortsætter med at drømme stort

De overraskende, på grænsen til absurde, nyheder fortsætter med at strømme fra Warner Bros. og DC’s superheltecirkus. I sidste uge kom det frem, at selskabet pønser på en selvstændig spin-off om The Joker med ingen ringere end Martin Scorsese ved producerroret, men her stopper de store ambitioner altså ikke.

Ifølge The Hollywood Report har Warner Bros. nemlig Leonardo Dicaprio i kikkerten til rollen som The Joker, som Jared Leto, der ellers inkarnerer karakteren i tidens andre DC-film, altså temmelig overraskende ikke er blevet tilbudt. Skulle Dicaprio takke ja til tilbuddet, vil det være første gang, at filmstjernen prøver kræfter med en franchise – og ja, det forekommer altså for mange i branchen en anelse usandsynligt.

Warner Bros.’ visioner giver til dels mening i den henseende, at de med den nye The Joker-franchise forestiller sig et typisk gritty Martin Scorsese-univers ala ‘Taxi Driver’ og ‘Raging Bull’, hvor Dicaprio ikke ville være et fremmedelement. Warner Bros. håber altså, at Scorsese vil kunne lokke sin muse med ombord. Ifølge kilder, er der dog intet konkret tilbud eller en kontrakt på bordet endnu for nogle af parterne.

Læs også: Endnu en joker er løs i Warner Bros. og DC’s filmcirkus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af