Netflix-dokumentaren ’Long Shot’ opruller mordsag med vildt twist – tjek traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Verden er et fantastisk uforudsigeligt sted, hvilket historien i centrum for den kommende Netflix-dokumentar ’Long Shot’ er et fremragende eksempel på. Det er en too-good-to-be-true-historie fra virkeligheden, hvis fascinationskraft vinder ved, at man har så lidt forviden om hændelsen som muligt.

Der sker dog intet ved at vide, at dokumentaren handler om Juan Catalan, der i 2003 blev fængslet for mordet på en 16-årig pige, selvom han efter eget udsagn befandt sig til en baseballkamp med Los Angeles Dodgers ved tidspunktet for mordet.

Sagen har bare et opsigtsvækkende twist, og det er her, man kun skal læse videre, hvis man ikke vil vide, hvordan det gik ham.

Catalan erklærede nemlig gentagne gange sin uskyld uden held, men så var det, han kom i tanke om, at Larry David og resten af holdet bag ’Curb Your Enthusiasm’ havde været på Dodgers Stadium for at optage til et afsnit. Catalan havde aldrig set et afsnit af komedieserien, der endte med at blive hans redning, da råbåndene tydeligt viste, at han befandt sig på stadion i den pågældende tidsperiode.

’Long Shot’ er en minidokumentar, som har skabt en del buzz forud for sin premiere på Telluride Film Festival. Den kan ses på Netflix fra 29. september.

Læs også: De 15 mest ventede serier i resten af 2017

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af