Netflix fjerner ‘Narcos’-trusselvideo efter mord på location scout

Netflix fjerner ‘Narcos’-trusselvideo efter mord på location scout
'Narcos' sæson 3.

Fiktionens leg med virkeligheden foregår i nogle tilfælde på en knivsæg. Det har Netflix måttet sande med deres serie ’Narcos’.

Den 17. september udsendte streaming-tjenesten den tragiske meddelelse, at en location scout ved navn Carlos Muñoz Portal var blevet skudt uden for Mexico City i forbindelse med forberedelserne til sæson 4. The Wrap skriver, at det har fået Netflix til at fjerne en ellers harmløs anti-piratkopieringsvideo.

I videoen optræder seriens nye skurke, Cali-kartellet med de fire Orejuela-brødre. Narkobaronen Gilberto Rodríguez Orejuela, spillet af Damián Alcazár, sender følgende ildevarslende trussel afsted til de vovede tilbedere af torrents og diverse downloadsider:

»Der er kugler til dig, til din familie og alle de mennesker, du får til at se ’Narcos’ på alle de hjemmesider fuld af tvivlsomme pop-ups«.

Videoen blev som nævnt fjernet, men er blevet postet igen på Youtube af en privatbruger. Se videoen her:

Sæson 3 af ‘Narcos’ udkom på Netflix den 1. september. Den finder stadigvæk sted i Colombia, men antyder kraftigt, at man i fjerde sæson rykker til Mexico, hvor narkokartellerne stadig hærger med omrking 2.200 ofre alene i juni i år.

Læs også: Et nyt kartel overtager Escobars trone i trailer til ’Narcos’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af