Et nyt kartel overtager Escobars trone i trailer til ’Narcos’ sæson 3

Sæson to endte ganske vist – æhm, spoiler alert – med at tage livet af narkobaronen Pablo Escobar, men stofferne flyder stadig i Colombia i traileren til tredje sæson af den populære Netflix-serie.

Det er Escobars tidligere rivaler, Cali-kartellet, der har overtaget magten efter kokainkongens endeligt, og en stor del af karaktergalleriet er således blevet udskiftet med en række nye latinamerikanske ansigter. Damian Alcazar spiller overhovedet i Cali-kartellet skarpt flankeret af Francisco Denis, der spiller hans bror.

Forventer man endnu et one man-show, kan man godt tro om. Hvor Escobar kørte solo, styres Cali-organisationen med hårdhånd af fire magtfulde godfathers  ̶  »the gentlemen of Cali«.

Cali-kartellet vækker næppe så stor genklang som Pablo Escobar, men er ikke desto mindre særdeles værdigt som seriens nye centrum. Hvor Escobar var en vaskeægte fredløs, opererede Cali-organisationen inden for systemet, hvor de bestak embedsmænd til højre og venstre og generelt holdt sig uden for mediernes søgelys.

Cali-kartellet tog kokain globalt, hvor de på højden af deres magt kontrollerede 90 procent af verdens kokainmarked.

’Narcos’ og det kringlede kokainspor vender tilbage på Netflix 1. september.

Læs også: ‘Narcos’-stjerne: »Krigen mod narko er ét stort flop«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af