Sean Penn rykker til tv med ‘House of Cards’-skaber og succestjeneste i ryggen

Sean Penn rykker til tv med ‘House of Cards’-skaber og succestjeneste i ryggen

Hvor går man hen som skuespiller, når ens stjerne i Hollywood synes at fade ud? Det kedelige svar er, at man finder sig en serie, og så er man ellers back in the game. Kevin Spacey, Claire Danes, Matthew McConaughey, Clive Owen – det skorter ikke på eksempler.

Den næste, der håber på fornyet relevans, er en af de helt tunge drenge i branchen: Mr. Sean Penn. Variety oplyser, at Penn har fået hovedrollen i ’House of Cards’-skaberen Beau Willimons kommende Hulu-serie ’The First’, der er en science fiction-serie om den første mission til Mars. Hulu har netop fået sit store seriegennembrud med Emmy-vinderen ‘The Handmaid’s Tale’.

Muligvis er det gået nogles næse forbi, men den dobbelte Oscar-vinders karriere og mediepersona er kommet på overordentlig slingrekurs de seneste par år.

På skuespilsiden har vi stort set kun set ham i ligegyldige action-flops (’Gangster Squad’ og ’The Gunman’), og hvis han endelig er dukket op i noget nogenlunde sobert som Ben Stillers ’The Secret Life of Walter Mitty’, har det ofte været med plejning af egen gudestatus og uengageret skuespil.

Den er formentlig allerede glemt, men for fans af Penns instruktørgerning var det et endnu hårdere slag, da han fulgte ’Into the Wild’ op med det horribelt tonedøve miljødrama ’The Last Face’, som på trods af Javier Bardem og Charlize Theron i hovedrollerne aldrig fandt vej til de danske biografer.

Arbejdet med Beau Willimons og Hulu kan forhåbentlig få Penn ned på jorden igen, inden han igen får skudt sig ud i den skuespilmæssige stratosfære.

Læs også: Hvor knækkede filmen for Sean Penn?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af