Video: Håndbajerbekendelser med Mathias Käki

Du kender ham fra ‘Skam’-teaterstykket og ‘Norskov’, men du viste nok ikke, at han synes, det er sjovt, når børn slår sig. Det afslører han blandt andet i vores Håndbajerbekendelser.

»Jeg håber, I stadig kan elske mig«.

Mathias Käki er så ærlig i vores Håndbajerbekendelser, at han blotlægger flere af sine dårligste sider – fra morgensnus til børneuheld.

»Det første jeg gør, når jeg vågner, er at vrisse af min kæreste, tjekke mobilen, tage et stykke snus og sige undskyld til min kæreste og sige, at hun ser dejlig ud«, siger den 22-årige skuespiller, der er aktuel Isaac i Aveny-T’s teaterversion af ‘Skam’, som kan ses frem til den 28. oktober.

I øjeblikket er han også i gang med indspilningerne til sæson 2 af TV2-serien ‘Norskov’, hvor han spiller ishockeyspilleren Oliver – en rolle han kender til, da han selv spillede ishockey fra treårsalderen, og indtil han blev 18 år.

»Jeg er et stort konkurrencemenneske«, fortæller han i videoen. »Jeg har ikke tal på de hockeystave, jeg har knækket, eller håndled jeg har forstuvet ved at slå i glasset«.

Videoen er præsenteret i samarbejde med Heineken.

Læs også: Anmeldelse af ‘Skam 1: Eva’: Teaterversion på dansk skaber en ny og anderledes oplevelse uden et eneste serr

Se også Håndbajerbekendelser-videoen, hvor Lord Siva åbner op:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af