Amazon dropper David O. Russells Weinstein-producerede serie med Robert De Niro og Julianne Moore

Amazon dropper David O. Russells Weinstein-producerede serie med Robert De Niro og Julianne Moore
Robert De Niro og Julianne Moore i det tidligere samarbejde 'Being Flynn'.

At anklagerne mod Harvey Weinstein unægteligt også vil få forretningsmæssige konsekvenser, er der ingen tvivl om. I øjeblikket er Weinstein-navnet i gang med at blive slettet fra rulletekster og adskillige film- og serieprojekter er i limbo ovenpå afsløringerne.

Nu har streamingtjenesten Amazon taget konsekvensen af skandalen og skrinlagt en kommende, unavngiven og Harvey Weinstein-produceret serie af den Oscar-nominerede instruktør David O. Russell (‘Silver Linings Playbook’, ‘American Hustle’).

Den stjernespækkede serie havde Robert De Niro og Julianne Moore på rollelisten og skulle have kostet svimlende 160 millioner dollars at producere. Mens detaljerne har været sparsomme omkring projektet, skulle serien ifølge Deadline have været en “1990’er-mafiathriller”, der altså ikke ser dagens lys nu.

I en pressemeddelelse udtaler Russell, De Niro og Moore:
»Vi støtter Amazons beslutning, og i lyset af de seneste nyheder og ud af respekt for alle dem, der er berørte af sagen, har vi valgt ikke at gå videre med serien«.

Udover, at Weinstein-navnet har gjort projektet betændt, er Amazon Prime-chefen Roy Price i denne uge også blevet anklaget for sexchikane og er blevet suspenderet på ubestemt tid fra selskabet.

Læs også: The Weinstein Company er døden nær: Fem steder, skandalen har ramt ubønhørligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af