En sexrelateret scene i Woody Allens næste film er allerede dybt kontroversiel

For nogle dage siden bragte vi traileren til Louis C.K.s kommende film, ’I Love You, Daddy’, der ikke gjorde meget for at skjule referencerne til Woody Allens privatlivsry.

Og nu følger Woody Allen så selv trop med en film, der synes at flirte med grænserne for god smag. Woody Allen har allerede vist sin kommende ’Wonder Wheel’ på flere festivaler og er vanen tro videre til næste projekt med arbejdstitlen ’A Rainy Day in New York’. Optagelserne er i gang, og Page Six har fået fat i bidder af handlingen om en midaldrende mand, der begynder at klovne rundt i mødet med en ung, ambitiøs model. Det lyder som endnu et opkog på gammel ‘Manhattan’-bryg for newyorker-legenden, men særligt én scene skulle vække opsigt.

»I allerede filmede scener anklager en karakter, spillet af Rebecca Hall, 44-årige Jude Laws karakter for at have sex med en 15-årige ’konkubine’. I scenen erkender konkubinen, spillet af 19-årige Elle Fanning, forholdet til Jude Laws meget ældre karakter, men protesterer og siger, at hun er 21 år. Efter en diskussion om hans utroskab spørger Fannings karakter Law: ’Var alle kvinderne for fornøjelsens skyld, eller var de et forskningsprojekt’?

Woody Allen kom i strid modvind efter en formulering til BBC, der ikke entydigt tog et standpunkt i Harvey Weinstein-skandalen. Den 81-årige instruktør har siden trukket sin udtalelse i land, men synopsen for den kommende film er næsten perverst selvudstillende – selv for den kroniske egocentriker.

Til ‘A Rainy Day in New York’ har Woody Allen som sædvanligt samlet et frodigt ensemble, hvor det specielt bliver interessant at se, hvordan de unge Elle Fanning, Selena Gomez og ‘Call Me By Your Name’-sensationen Timothée Chalamet fungerer.

Læs også: Kate Winslet dominerer i traileren til Woody Allens Oscarbud ‘Wonder Wheel’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af