Louis C.K. sværmer kontroversielt om Woody Allen-anklager i trailer til den stjernespækkede ‘I Love You, Daddy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der hersker ikke den store tvivl om, at Louis C.K er en af vor tids største komikere, hvilket han gang på gang har understreget i sine serier, selvfølgelig særligt ‘Louie’, såvel som i sine standup-shows med en uovertruffen evne til at få noget moralsk absurd ud af det almene. Til gengæld er hans forsøg som spillefilminstruktør ikke noget, man taler for højt om, og han har selv sagt, at den udknaldede blaxpoitation-parodi ‘Pootie Tang’ næsten ødelagde hans karriere.

Efter 16 år prøver Louis C.K. igen med ‘I Love You, Daddy’, der at bedømme ud fra de tidlige anmeldelser er væsentligt mere vellykket. I de mellemværende år har Louis C.K. for alvor leget med sin egen persona i forskellige fiktive udformninger, og det er også tilfældet i ‘I Love You, Daddy’.

Her spiller han den rige tv-producer Glen, hvis 17-årige datter China, spillet af Chloë Grace Moretz, flytter ind hos ham i sit sidste år på highschool. Glen bliver først for alvor bekymret for sin datter, da hun indleder et forhold med en gammel, legendarisk filminstruktør i John Malkovichs skikkelse, som har et problematisk ry med lidt for unge kvinder.

Louis C.K.s hang til at lege med virkelighed og fiktion udspiller sig på et kontroversielt territorium. Den næsten utilslørede parallel til Woody Allens privatliv kan let blive en boomerang tilbage i hovedet på ham selv med tanke på anklagerne om sexchikane over for kvindelige kollegaer.

Referencerne til Allen er overalt, fra tematikken til den sorthvide farveholdning som i ‘Manhattan’. Ligeledes har Louis C.K. et væld af kendte skuespillere på rollelisten, der udover de tre ovennævnte tæller Rose Byrne, Helen Hunt, Charlie Day og C.K.’s mangeårige veninde og samarbejdspartner Pamela Adlon fra ‘Better Things’.

Læs også: Louis C.K. overrasker igen – har optaget stjernespækket spillefilm i al hemmelighed

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af