Louis C.K. forholder sig til sexchikaneanklager – på en måde

Louis C.K. forholder sig til sexchikaneanklager – på en måde

Louis C.K. træder sjældent forkert i sit kunstneriske virke, og senest har hans anden spillefilm, ’I Love You, Daddy’, haft premiere på Toronto til pæn respons. Bag facaden er den store komikers ry til gengæld blevet tilsværtet med anklager om sexchikane og misogyn adfærd over for hans kvindelige kollegaer de seneste par år.

Komikeren Tig Notaro fra serien ’One Mississipi’, som Louis C.K. selv er krediteret som executive producer på, gav i sidste måned et langt interview, hvor hun ikke blot kørte en fed omgang slettelim over kollegaens involvering i Amazon-serien, men også slog fast, at C.K. burde »håndtere« anklagerne mod ham.

»Det er seriøst at blive chikaneret. Det er seriøst, det er seriøst, det er seriøst«, sagde hun og slog fast, at han intet havde at gøre med hendes serie.

Louis C.K. er af New York Times blevet konfronteret med sin tidligere tætte venindes hårde kritik, hvortil han svarer:

»Jeg vil ikke svare på det, da det er rygter. Hvis du faktisk går ind i rygter, gør du dem kun større og mere troværdige. Jeg ved ikke, hvorfor hun sagde de ting, hun gjorde. Jeg tror ikke, det er den bedste idé at have samtaler gennem pressen«, siger den magtfulde komiker.

‘I Love You, Daddy’ handler om en far, spillet af C.K. selv, hvis 17-årige datter bliver forført af en meget ældre filminstruktør. Louis C.K. spiller i sine serier meget på sin egen mediepersonlighed, mens præmissen for hans nyeste film bringer klare Woody Allen-associationer med sig.

Læs også: Louis C.K. overrasker igen – har optaget stjernespækket spillefilm i al hemmelighed

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af