Gwyneth Paltrows Halloween-udklædning er den herligste ‘Seven’-reference

Gwyneth Paltrows Halloween-udklædning er den herligste ‘Seven’-reference

Det er ganske vist 22 år siden, ‘Seven’ rullede i biograferne, men skulle der stadig sidde enkelte og betvivle, hvad det egentlige svar er, når Brad pitt råber »hvad er der i kassen?« i filmens afsluttende scene, så frygt ej.

Gwyneth Paltrows er vågnet op til dåd i anledning af Halloween, og hendes kostume giver det endegyldige svar på Pitts spørgsmål. Selvom det nok ikke havde behøvet den store forklaring, så er det nu alligevel ret morsomt.

Scenen er en af de mest mindeværdige i nyere tid, når det går op for Somerset (Morgan Freeman) og Mills (Brad Pitt), at Tracy (Gwyneth Paltrow) er blevet John Does (Kevin Spacey) repræsentation af misundelsesdødssynden.

Prikket over i’et i John Does perverterede ‘værk’ er selvfølgelig hovedet i kassen og afsløringen af, at hun var gravid med Mills’ barn, da han dræbte hende, hvilket gør Mills selv til den afsluttende brik i John Does mordpuslespil.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Læs også: Kevin Spacey svarer på anklager om seksuelle tilnærmelser mod 14-årig – og springer ud som biseksuel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af