Han Solo-film forbløffer med sin netop annoncerede titel

Han Solo-film forbløffer med sin netop annoncerede titel
Alden Ehrenreich skal spille Han Solo i den kommende spinoff. Her ses han i sin gennembrudsrolle i Coen-brødrenes 'Hail Caesar'.

Det vakte stor ståhej tidligere på året, da ‘The Lego Movie’-instruktørerne Phil Lord og Chris Miller blev erstattet af Ron Howard, da der endnu manglede en pæn portion optagelser af det kommende Star Wars-spinoff om Han Solos unge år. I går tweetede Howard en besked med tilhørende video, hvor han fortalte, at filmen var i kassen, og at de nu var i fuld gang med postproduktionen.

Den største nyhed, Ron Howard – med lidt hjælp fra Chewbacca – kunne bringe de mange fans, var filmens titel: ‘Solo: A Starts Wars Story’.

Hey #Twitterville we just wrapped production so here’s a special message #StarWars pic.twitter.com/8QJqN5BGxr

— Ron Howard (@RealRonHoward) 17. oktober 2017

Titlen er i tråd med Disneys første spinoff ‘Rogue One: A Stars Wars Story’. Filmen kommer samtidig til at dele titel med et ‘Commando’/’Terminator’ ripoff samt dokumentaren om Jon Nørgaards rebelske tid efter sejren i det første ‘Popstars’. Og sjovt nok er vild ungdom vel også et tema for filmen om den unge dusørjæger.

Folkene bag filmen har været længe om at løfte sløret for titlen, og resultatet af den lange ventetid er heller ikke gået ubemærket hen. Flere på Twitter undrer sig over, hvorfor man i mangel på opfindsomhed ikke valgte den mere navnkundige titel ‘Han Solo’, mens andre er lettede over, at titlen ikke er værre.

‘Solo: A Star Wars Story’ er sat til at komme i biograferne 25. maj næste år.

Læs også: Ny trailer til ‘Star Wars: The Last Jedi’ peger i nye retninger for galaksen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af