Ny instruktør til ‘Star Wars’-spinoff om Han Solo fundet

Ny instruktør til ‘Star Wars’-spinoff om Han Solo fundet
Chris Miller (nederst t.v.) og Phil Lord (næstyderst til højre) fotograferet med en del af castet til den kommende 'Han Solo'-spinoff. De er nu fortid på projektet.

Det kom som noget af et chok, da Lucasfilm tidligere på ugen annoncerede et instruktørskift til den kommende ‘Star Wars’-spinoff om den unge Han Solo. Lucasfilm havde vraget duoen Phil Lord og Christopher Miller, der tidligere har stået bag succeserne ’21 Jump Street’ og ‘The Lego Movie’ midt i optagelserne til den stort anlagte blockbuster med Alden Ehrenreich i hovedrollen.

Forklaringen forlod sig dog, som den oftest gør, på kreative uoverensstemmelser, og der kom hurtigt forlydender om, hvori de bestod. En kilde har udtalt til Variety, at Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy ikke engang kunne udholde »den måde de foldede deres sokker på«.

Da optagelserne er i fuld gang – de startede i London i februar – har man hurtigt skulle finde en erstatning for Lord og Miller. Og det er nu bekræftet, at den erfarne instruktør Ron Howard overtager roret. Howard har gennem årene lavet flere store Hollywood-film, fra Apollo 13′ til ‘Da Vinci Mysteriet’. Og så er han årelang ven af George Lucas.

Howard overtager de sidste tre en halv uges optagelser og de kommende fem ugers reshoots. Filmen står i skrivende stund til premiere 25. maj 2018, og det bliver spændende at se, om Lord og Millers skæve komiske sans på nogen måde overlever i Howards udgave.

Læs mere: ‘The Wire’-stjernen Michael K. Williams tilslutter sig kommende Han Solo-spinoff

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af