Ny trailer til ‘Star Wars: The Last Jedi’ peger i nye retninger for galaksen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I løbet af det seneste halve år har der været knas i ‘Star Wars’-maskineriet. Først blev Phil Lord og Chris Miller fyret fra den kommende ‘Han Solo-spinoff, mens Colin Trevorrow for nyligt fik øksen som instruktør på ‘Star Wars IX’. Et projekt, der derimod tilsyneladende har kørt gnidningsfrit fra dag ét, er Rian Johnsons kommende ‘Star Wars: The Last Jedi’, og trailer nummer to, som lige er blevet offentliggjort, viser en tiltrængt ny vision for ‘Star Wars’-franchisen.

Men pas på! Rian Johnson udtalte for nyligt på Twitter, at han vil foretrække, man ikke ser traileren, hvis man ikke vil risikere at blive spoilet.

Ikke desto mindre kan vi ikke lade være, så here goes:

Ud fra traileren at dømme går ‘The Last Jedi’ nye veje og åbner op for en langt mørkere fortælling end ‘The Force Awakens’, som vi også så det i den oprindelige to’er ‘The Empire Strikes Back’. Filmen fortsætter, hvor ‘The Force Awakens’ slap, når Rey (Daisy Ridley) forfølger sin jeditræning hos Luke Skywalker (Mark Hamill), mens prinsesse Leia (Carrie Fisher i en af sine sidste roller) kæmper for at holde The Supreme Order på afstand. Og det ser ud til at indebære endnu en familiefejde, når Kylo Ren (Adam Driver) sætter ud for at knuse Leias modstandsbevægelse.

‘The Last Jedi’ er Rian Johnsons første film siden ‘Looper’ fra 2012, og det ser ud til, at han har løftet opgaven glimrende med en film, der ikke er bange for at adskille sig fra J.J. Abrams nostalgitrip i ‘The Force Awakens’.

‘Star Wars: The Last Jedi’ har premiere 13. december.

Læs også: Obi-Wan Kenobi-spinoff er på vej

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af