Jared Leto bliver Hugh Hefner i en film om den ikoniske playboy

Jared Leto bliver Hugh Hefner i en film om den ikoniske playboy
Jared Leto i forbindelse med premieren på 'Suicide Squad'. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Det er på mange måder besynderligt, at der ikke er lavet en film om det seneste århundredes ultimative kvindebedårer, den nyligt afdøde Playboy-skaber Hugh Hefner. Men faktisk har ’Rush Hour’-instruktøren Brett Ratner ihærdigt presset på for at få en film igennem i mange år, hvor Hefner selv havde ønsket Robert Downey Jr. til at spille sit yngre jeg.

Sådan bliver det ikke, men til gengæld kan The Hollywood Reporter afsløre, at ’Blade Runner 2049’-aktuelle Jared Leto har skrevet under på at hoppe i silkepyjamas og give sin version af Hugh Hefner i en kommende biopic af Ratner.

Brett Bratner, der selv er kendt for at være ret promiskuøs, har som nævnt længe haft Hugh Hefner-filmen som sit drømmeprojekt, og han havde håbet, at Leto ville kunne mødes med Playboy-legenden. Hefners helbred var dog til sidst for skrantende, og den 27. september gik han bort i en alder af 91 år.

»Der er rigeligt videomateriale af Hefner derude, så Jared vil få al den information, han skal bruge. Da han hørte, jeg fik rettighederne til Hefs historie, sagde han til mig: ‘Jeg vil spille ham. Jeg vil forstå ham’. Jeg tror virkelig, Jared kan gøre det. Han er en af de dygtigste skuespillere i dag«, fortæller Ratner til The Hollywood Reporter.

James Franco kunne ses i en mindre rolle som Hefner i ’Lovelace’, og der findes et hav af dokumentarer om manden, ligesom Amazon for nylig har gjort Hefners liv til en dokudramatisk tv-serie. Men Jared Letos legemliggørelse skal nok blive særegen. Med tanke på Letos metodiske tilgang sin roller tør man næsten ikke tænke på, hvilke ekstremer han vil gå til denne gang, og hvad det helt præcist indebærer?

Læs også: Jared Leto var blind under alle optagelserne til ‘Blade Runner 2049’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af