Kristen Stewart og Lupita Nyong’o i kikkerten til ‘Charlie Angels’-reboot

Kristen Stewart og Lupita Nyong’o i kikkerten til ‘Charlie Angels’-reboot
Kristen Stewart i 'Personal Shopper'

Sony har påbegyndt castingen til deres nye store franchise-satsning: Remaket af 1970’er-tv-serien ‘Charlie’s Angels’, der første gang ramte det store lærred i 2000 med Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu i rollerne som den sexede privatdetektiv-trio.

Og ambitionerne for hovedrollerne er ikke blevet mindre i det nye reboot. Variety skriver, at Kristen Stewart og Lupita Nyong’o begge er udset til filmen. Kristen Stewart, der som bekendt blev et stort navn efter sin rolle i ‘Twillight’-franchisen, har ellers taget en kurs væk fra de store blockbuster-film i de seneste år. Hun har fået mange roser for sine roller i smallere kunstfilm som ‘Personal Shopper’ og ‘Certain Women’, mens hun også har arbejdet sammen med store instruktører som Woody Allen og Ang Lee.

Lupita Nyong’o, der vandt en Oscar for sin debutrolle i ’12 Years a Slave’, går derimod benhårdt efter franchise- og blockbuster-rollerne. Hun er med i den nye ‘Star Wars’-trilogi, og så har hun en rolle i den kommende ‘Black Panther’, mens hun også gav den gas i Disneys ‘Junglebogen’.

Den nye film om de kvindelige privatdetektiver skal instrueres af skuespillerinden Elizabeth Banks, som debuterede som instruktør med ‘Pitch Perfect 2’. Sony har endnu ikke kommenteret på casting-rygterne.

Læs også: Kristen Stewart forklarer beslutningen om at springe ud offentligt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af