Selvillusorisk Harvey Weinstein håber på en ny chance

Selvillusorisk Harvey Weinstein håber på en ny chance
Harvey Weinstein (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

I et interview med Page Six står Harvey Weinstein nu frem og svarer på voldtægtsanklagerne, der blandt andet har fået hans kone, Georgina Chapman, til at forlade ham.

»Jeg er oprigtig knust. Jeg har mistet min kone og børn, som jeg elsker mere end noget andet. Jeg støtter hendes beslutning fuldt ud. Jeg stod ikke i vejen for Georgina, da vi diskuterede en separation. Jeg opfordrede hende til at følge hendes hjerte«, fortæller produceren til Page Six.

»Jeg ved, at hun er nødt til at gøre, hvad der er bedst for vores børn, for hende selv og hendes forretning – hun har over 130 ansatte. Jeg vil ikke have mine børn til at lide mere skade, end de allerede har. Jeg elsker virkelig Georgina, og jeg håber, at vi en dag kan blive genforenet, selvom jeg lige nu ikke ved, om det er muligt«, fortsætter Weinstein, der er fløjet til Arizona for at gennemgå et sex-afvænningsprogram.

Harvey Weinstein har, igennem en pressemeddelelse i The New Yorker, benægtet alle anklager om overgreb og sexchikane mod kvinder mod deres vilje. Men de efterhånden utallige anklager mod den forhenværende producer afslører temmelig utvetydigt overgreb, der har fundet sted i løbet af hans 30-årige karriere.

Og selvom sexforbryderen klynger sig til et spinkelt, og meget urealistisk håb, beder han selv om en chance til. I et videointerview med TMZ udtaler Weinstein:

»Jeg holder ud. Jeg prøver mit bedste. Jeg har det ikke godt, men jeg prøver. Jeg er nødt til at få hjælp. Vi laver alle fejl. Jeg håber på en ny chance«.

De omfattende anklager mod hans person synes imidlertid kun at være toppen af isbjerget, efterhånden som stadig flere kvinder står frem hver dag, mens politiet er i fuld gang med at efterforske voldtægtsanklagerne, der formentlig vil føre til en fængselsdom og det definitive punktum i Weinsteins karriere og misbrug af kvinder.

Læs også: Liderbuksen Weinstein er færdig – så hvorfor laver Hollywood-vennerne strudsen?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af