Soundvenue Forpremiere: Oplev den sjoveste Guldpalmevinder i mands minde, ’The Square’ – med besøg af dansk stjerne

Soundvenue Forpremiere: Oplev den sjoveste Guldpalmevinder i mands minde, ’The Square’ – med besøg af dansk stjerne
Claes Bang i 'The Square'.

Den vandt tidligere på året verdens fineste filmpris, Guldpalmen i Cannes. Den er en af næste års store Oscar-favoritter i kategorien bedste udenlandske film. Den er lavet af en af Skandinaviens mest originale instruktører. Den har to danskere på rollelisten, én af dem i en altoverskyggende hovedrolle, samt Elisabeth Moss og Dominic ‘McNulty’ West. Og så er den ikke blot stærkt tankevækkende – den er også helt utroligt sjov.

Der er med andre ord mange årsager til at indløse billet i en hujende fart til Ruben Östlunds ’The Square’, der for tiden går sin sejrsgang i de amerikanske biografer og nu gudskelov også er på vej til de danske sale.

Vi har den store glæde af at kunne invitere til forpremiere på filmen 14. november kl. 19.30 i Empire Bio små to uger før den officielle premiere.

Danske Claes Bang får sit helt store internationale gennembrud som den charmerende og overskudsagtige museumschef Christian, hvis perfekte facade bliver nedbrudt efter flere uforudsete hændelser: Hans pung og mobil bliver for eksempel stjålet i et tricktyveri, og han beslutter sig for sammen med sin assistent – danske Christopher Læssø – at skaffe sig genstandene tilbage, hvilket mildest talt giver bagslag. Og museets nye, kontroversielle udstilling bringer ham i en medieshitstorm af dimensioner.

Hovedplottet er skarpt, men enkeltscenerne er slet og ret geniale, et overflødighedshorn af de spidseste sketchlignende scenarier, du kommer til at se i år. Den skarpsindige satiriker Östlund, der senest stod bag den mesterlige ’Force Majeure’, udstiller både den fisefornemme kunstverden, mediemekanismerne og vores sociale normer i det hele taget. En lang scene, hvor en abeimiterende mand sætter fut i et pænt middagsselskab, er allerede gået over i historien.

Før filmen byder ét af de danske indslag, Christopher Læssø, velkommen og fortæller om den usædvanlige oplevelse, det er at arbejde med Östlund.

Forpremieren er arrangeret i samarbejde med DriveNow, der er til stede ved forpremieren, hvor du kan signe op til tjenesten med rabat og desuden få 30 gratis minutter at køre for. Se mere HER.

Køb billet HER – og tilmeld dig Facebook-event HER.

’The Square’
Empire Bio

14. november kl. 19.30

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Dominic West med serviet på hovedet og abeskuespilleren Terry Notaro i bar mave i ‘The Square’.
Elisabeth Moss som journalist og Claes Bang som kunstmuseumskurator i ‘The Square’.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af