Uhyggen ulmer på Møn – se traileren til den danske thriller ‘Sange i solen’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endnu et talent fra dansk films undergrund debutterer på årets CPH PIX-festival. Kristian Sejrbo Lidegaard dimitterede fra den alternative filmuddannelse Super16 med kortfilmen ‘Sombra’ i 2016, og nu har instruktøren videreudviklet kortfilmen, der er blevet til Lidegaards debutfilm ‘Sange i solen’, som puster nyt liv i arthouse-thrilleren.

Emma Sehested Høeg fra ‘Anton 90’ spiller 22-årige Anna, der drømmer om at komme ind på musikkonservatoriet som sanger. Hun er ambitiøs og flittig og dedikerer al sin tid til optagelseprøverne. Men da hun får et opkald fra sin barndomsvenindes mor (Charlotte Munck), må hun tilbage til Møn for at støtte veninden Julie (Victoria Carmen Sonne), der bakser med psykiske problemer.

Den første trailer til ‘Sange i solen’ lover mønsk uhygge en masse, hvilket vi vist ikke har set før. Men kalkbruddet og de dybe skove viser sig at være ganske passende rammer for en psykologisk thriller, når Anna og Julies forhold langsomt eskalerer.

Victoria Carmen Sonne er glimrende i rollen som særlingen Julie, og med hele to film på årets CPH PIX (hun er også med i ‘Vinterbrødre’), må hun for alvor siges at være et talent, man skal holde øje med. Hun blev for alvor bemærket i Rasmus Heisterbergs ‘I blodet’ sidste år.

‘Sange i solen’ kan ses på CPH PIX 9. oktober.

Læs også: Alle vores CPH PIX-anmeldelser samlet på ét sted

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af