Ben Affleck joker om sexchikane under ‘Justice League’-promovering

Ben Affleck joker om sexchikane under ‘Justice League’-promovering
Ben Affleck og resten af skuespillerne fra den premiereaktuelle 'Justice League'

Ben Affleck er kommet i fedtefadet efter en kommentar, som mange betragter som usmagelig i lyset af tidens mange sexskandaler i Hollywood.

Under et interview med MTV blev Ben Affleck sammen med resten af ‘Justice League’-holdet bestående af Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Ray Fisher og Jason Momoa spurgt ret harmløst, hvilken superhelt de ønskede skulle slutte sig til supergruppen i den næste film.

Ben Affleck svarede, at han ville vælge Black Canary for at få flere kvinder med på holdet og tilføjede: »Fiskenettet, ikke?«, med henvisning til heltindens hullede stockings.

Det skabte en akavet stemning, som journalisten prøvede at bryde ved at spørge ind til, hvad de ville gøre, hvis en kvindelig karakter som Supergirl kom og rykkede lidt ved diversitetsbalancen.

Til det svarede Affleck sarkastisk »følger du overhovedet med i nyhederne?«. Et sammenklip af interviewet kan ses her:

Som ven af Harvey Weinstein er Ben Affleck siden dag 1 blevet bedt om at udtale sig i forbindelse med den store ransagning af tilfælde med sexkrænkelser og udnyttelse af kvinder i Hollywood igennem årene. Og Affleck har da også selv været genstand for en anklage. Mange ser derfor ikke positivt på hans seneste kommentarer.

 

Læs også: Prominent Weinstein-offer anklager Ben Affleck for at lyve i sexskandalesagen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af