Ben Affleck synes færdig som Batman – Jake Gyllenhaal rygtes som afløser

Ben Affleck synes færdig som Batman – Jake Gyllenhaal rygtes som afløser
Jake Gyllenhaal i 'Nocturnal Animals'

Ben Afflecks involvering som Batman i DCEU virkede til at lakke mod enden, nærmest før det overhovedet var kommet i gang sidste år med det famøse klip af en nedslået Affleck efter modtagelsen af ’Batman v Superman: Dawn of Justice’. Forpligtelsen til franchisen er siden kun blevet mindre, og Matt Reeves (’Dawn of the Planet of the Apes’) overtog siden instruktørstolen på standalone-filmen om Batman, hvor Affleck ellers tidligere selv havde siddet.

Selv Afflecks insisteren på sit fortsatte arrangement i franchisen led et knæk, da han forleden udtalte følgende om sin deltagelse i Matt Reeves’ film i forbindelse med premieren på ‘Justice League’:

»Matt Reeves’ Batman-film er noget, jeg overvejer. Du gør det ikke for evigt, så jeg ønsker en taknemmelig og cool overgangsfase«.

Afskeden med Ben Affleck fik nye ben at gå på i nat, da superhelteentusiasten John Campea gennem sit show på Youtube oplyste, at han fra en Hollywood-producer havde fået fortalt, at Matt Reeves prøver at overbevise en ganske særlig skuespiller til at overtage rollen som Mørkets Ridder.

»Jeg skal være ærlig og sige, at navnet, han gav mig, kom lidt bag på mig. Jeg ringede efterfølgende til flere andre senere på dagen med beskeden ’hey, jeg har hørt det her, er der nogen sandhed i det?’, hvortil de svarede ’jo, Matt vil gerne have ham’.

Der har været nogle samtaler. Hvem er det? Det er den her fyr«, siger Campea og viser billedet af Jake Gyllenhaal.

Campea har solide kontakter i branchen gennem sit arbejde som redaktør på biografkæden AMC’s nyhedsafdeling og som vært og producer på Colliders podcast. Han påstår, at Afflecks fremtid allerede blev besluttet i februar.

Jake Gyllenhaal er ni år yngre end Ben Affleck. I starten af karrieren var ’Donnie Darko’-skuespilleren tæt på at blive Spiderman, da Tobey Maguire døjede med rygproblemer forud for Sam Raimis anden film om netslyngeren. Gyllenhaal har siden kun udviklet sit skuespiltalent og demonstreret sin villighed til at opsøge de mere mørke sider af mennesket med film som ’Nightcrawler’ og ‘Enemy’.

Læs også: Den nye ‘Batman’-instruktør er fundet – har flere succesrige blockbusters på bagen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af