Den nye ‘Batman’-instruktør er fundet – har flere succesrige blockbusters på bagen

Den nye ‘Batman’-instruktør er fundet – har flere succesrige blockbusters på bagen

Rygterne har lystigt floreret om DC Universes kommende Batman-film. Først stod det mejslet i granit, at Ben Affleck ville instruere sig selv i rollen som Batman, dernæst forlod han instruktørstolen, og nu hviskes der i krogene om, at Affleck slet ikke har lyst til at trække i sort mere. Batman-filmen er gået hen og blevet en varm kartoffel i Warner Bros. kontorer, og nu melder der sig endelig en god nyhed på banen.

Warner Bros. har offentliggjort, at instruktøren Matt Reeves skal både instruere og producere ‘Batman’-filmen, og Reeves er langt fra et ringe valg. Instruktøren står bag succesfulde blockbustere som ‘Cloverfield’ og ‘Dawn of the Planet of the Apes’ , mens han ifølge anmelderne ligeledes tog fin hånd om Tomas Alfredsons ‘Lad den rette komme ind’ med remaket ‘Let Me In’.

Selvom Ben Afflecks navn ikke blev nævnt i den officielle pressemeddelelse, er der dog ingen tvivl om, at skuespilleren stadig er tilknyttet projektet. Faktisk bød han Reeves velkommen i »the batcave« i går på Twitter.

Læs mere: Ben Affleck vækker Agatha Christie-mysterie til live både foran og bag kameraet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af