Rygtebørsen: Ben Affleck vil ud af Batman-rolle

Rygtebørsen: Ben Affleck vil ud af Batman-rolle

’The Batman’ er blevet til en problematisk affære mellem Warner Bros. og Ben Affleck. I sidste måned stod det klart, at Affleck trak sig som instruktør på den kommende film. Forklaringen var, at det var svært for ham at håndtere instruktør- og skuespillerjobbet samtidig, men nu lyder rygterne, at han mest af alt og har lyst til at stikke af fra projektet helt og holdent.

Den canadiske instruktør John Campea udtaler i ’Collider Talks’, at han fra tre pålidelige kilder hos Warner Brothers har fået fortalt, at Affleck er i gang med at forhandle sig ud af rollen. Campea understreger selv, at det skal tages med et gran salt, men stjernen har før udtalt, at han har været presset af al omtalen om ’The Batman’.

»Med ’Live by Night’ tog det mig halvandet år at skrive den og gøre den klar, og jeg arbejdede virkelig hårdt, og alle var ligeglade. Ingen sagde ligesom »hvor er ’Live by Night’?«, men med Batman bliver jeg ved med at høre, »Hvor fanden er Batman!?« og jeg er sådan, jeg arbejder! Kan I lige slappe af?«, sagde han forleden til Jimmy Kimmel.

Måske er Affleck bare udmattet og træt efter et 2016, hvor han har skrevet, instrueret og spillet hovedrollen i føromtalte ’Live by Night’, medvirket i ’Batman v Superman’, ’The Accountant’ og ‘Suicide Squad’ og indspillet ’Justice League’ der har premiere i år.

Læs også: Anmeldelse af ‘Lev om natten’ – hvor er passionen, Affleck?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af