Genial ‘SNL’-sketch spekulerer i alternative ‘The Lion King’-auditions

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rollelisten til Jon Favreaus live-action remake af ‘The Lion King’ er ved at være besat, og det er en rendyrket stjerneparade, med blandt andre Donald Glover og Beyoncé i front, der skal lægge stemmer til de ikoniske dyre-karakterer.

Men før de endelige skuespillere blev valgt, har der naturligvis været utallige auditions for de eftertragtede roller. Og i en ny sketch har ‘Saturday Night Live’ spekuleret i, hvordan det har set ud, når store stjerner har fået knust deres drømme om at genoplive Disney-klassikeren.

Alle fra Eminem til Oprah Winfrey er en tur forbi Disneys hovedkvarter til en casting, og de klarer det mildest talt ikke specielt godt. Kit Harington har tilsyneladende svært ved at lægge rollen som King in the North på hylden, mens James Corden slet ikke kan lade være med at grine.

Live action-indspilningen af ‘The Lion King’ får premiere i sommeren 2019.

Læs også: Migos vil spille hyænerne i den nye ‘Løvernes Konge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af