Hr. og fru. S/M på røven i første trailer til ‘Fifty Shades Freed’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fifty Shades’-filmtrilogien har sidste kapitel klar, også selvom det lidt føles, som om verden er kommet et skridt eller to videre, siden E.L. James’ roman ‘Fifty Shades of Grey’ i 2011 fik kvinder (og mænd) til at lede køkkenskufferne igennem for multifunktionelt grej til sovekammeret.

I 2015 havde filmatiseringen af den første bog premiere på Valentinsdag, og nu afrundes trilogien meget passende på samme mærkedag, hvor chokolade og blomster skiftes ud med softcore sexleg.

Det er det helt store brag, der er i vente. Skulle man ikke have fulgt med, så er den tidligere så uskyldsrene sekretær Anastasia Steele blevet overbevist af den martrerede Christian Grey om glæden ved s/m. De er sågar blevet gift, men bryllupsrejsen bliver ikke lutter latex og lagkage, da Anastasias tidligere chef, Jack Hyde, der stadig er rasende over, at Christian blev adopteret til Grey familien som barn frem for ham.

Både Jamie Dornan og Dakota Johnson vender trofast tilbage i rollerne som Christian Grey og Anastasia Steele. Den erfarne instruktør James Foley (’Glengarry Glen Ross’, ’House of Cards’), der også instruerede ’Fifty Shades Darker’, er igen ved roret.

‘Fifty Shades Freed’ har vanen tro dansk premiere den 8. februar.

Læs også: ’50 Shades Darker’-dialog parret med ‘Lego Batman Filmen’ gør begge film bedre

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af