Jeffrey Tambor afskriver ny sexchikane-anklage som et »entusiastisk farvel«

Jeffrey Tambor afskriver ny sexchikane-anklage som et »entusiastisk farvel«
Jeffrey Tambor i 'Transparent'.

Jeffrey Tambor forlod tidligere på ugen sin hovedrolle i dramady’en ‘Transparent’ efter to anklager om sexchikane.  Nu står makeupassistenten Tamara Delbridge frem med en tredje anklage mod den prisvindende skuespiller.

I en udtalelse til Deadline fortæller hun, hvordan Tambor ud af det blå forsøgte at kysse hende, da de var færdige med at optage filmen ‘Never Again’. Tambor benægter endnu en gang anklagen, men undskylder, hvis han har stødt nogen.

»Jeg har overhovedet ingen erindring om, at noget, der minder om denne hændelse, nogensinde skulle have fundet sted. Hvis det gjorde, var det ikke ment som andet end et entusiastisk farvel og en taknemmelighed for et godt arbejde oven på en optagelse. Imidlertid er jeg dybt ked af det ubehag eller den fornærmelse, jeg utilsigtet har forårsaget«, udtaler Tambor.

Delbridge fortæller, at hun overhovedet ikke interagererede med Tambor under optagelserne, men til slut bare forsøgte at sige »det var rart at arbejde sammen med dig«, hvorefter han kyssede hende.

»Jeg var chokeret. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle reagere, for hvordan reagerer du, når du ikke forventer noget i den stil? Jeg vidste ikke om jeg var flov, chokeret, krænket eller lamslået. Det var en hel masse forskellige følelser«, siger Delbridge i et interview med Refinery 29.

Jeffrey Tambor udtalte tidligere på ugen i forbindelse med de to foregående anklager og hans exit fra ‘Transparent’:

»Jeg ved, jeg ikke altid har været den nemmeste person at arbejde sammen med. Jeg kan være flygtig og arrig, og jeg udtrykker for ofte mine holdninger barskt og uden takt. Men jeg har aldrig været en krænker«.

Læs også: ‘Transparent’-stjerne anklages for sexchikane af sin tidligere assistent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af