Jeffrey Tambor forlader ‘Transparent’: »Det er ikke længere dét job, jeg skrev under på«

Jeffrey Tambor forlader ‘Transparent’: »Det er ikke længere dét job, jeg skrev under på«
Jeffrey Tambor i 'Transparent'.

For knap to uger siden stod Jeffrey Tambors tidligere assistent frem med sexchikaneanklager mod den prisvindende hovedrolle i ‘Transparent’. Siden har hans medskuespillerinde Trace Lysette også anklaget Tambor, der nu har valgt at trække sig fra Amazon-serien ‘Transparent’.

»At spille Maura Pfefferman i ‘Transparent’ har været et af de største priviligier og kreative oplevelser i mit liv. Det, der er blevet klart over de sidste par uger, er, at det ikke længere er dét job, jeg skrev under på«, udtaler Tambor til Deadline.

»Jeg har allerede gjort det klart, at jeg dybt fortryder, hvis nogle af mine handlinger er blevet fejlfortolket af nogen som værende aggressive. Men ideen om at jeg bevidst skulle have chikaneret nogen, er simpelthen fuldkommen usand. På grund af den politiserede atmosfære, der har ramt vores set, ser jeg ikke, hvordan jeg kan vende tilbage til ‘Transparent’«.

Amazon er på nuværende tidspunkt i gang med at undersøge anklagerne mod Tambor, men det forventes, at ‘Transparent’ vender tilbage på streamingtjenesten til næste år uden Tambor i hovedrollen.

Læs også: Lena Dunham forsvarer voldtægtsanklaget ‘Girls’-kollega – folk påpeger hendes hykleri på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af