Moustache-galskaben fortsætter: Warner Bros. tilbød at betale for falsk skæg til Henry Cavill i ‘Mission Impossible 6’

Moustache-galskaben fortsætter: Warner Bros. tilbød at betale for falsk skæg til Henry Cavill i ‘Mission Impossible 6’
Henry Cavill med det famøse overskæg, der har kostet millioner for Warner Bros. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

’Justice League’ har trukket mange lidet positive kommentarer, men de har bestemt ikke kun gået på kvaliteten af superheltefilmen. Meget af diskussionen har omhandlet Superman aka. Henry Cavills moustache eller mangel på samme, som man har fjernet digitalt til stor fryd på de sociale medier.

Cavill var på grund af sin medvirken i den kommende ’Mission Impossible 6’ kontraktbundet til at bære den behårede kæmpelarve. Det betød, at Warner Bros. og DC måtte smide ekstra penge i CGI-puljen, da ’Justice League’ fik brug for en række omfattende ekstraoptagelser under instruktør Joss Whedons varetagelse.

Warner Bros. var dog klar til at gå meget langt for at undgå den iøjnefaldende udviskning af Cavills skæg.

På Reddit har en VFX-designer hos LDN Films, visual effects-selskabet bag Supermans digitale mundtøj, holdt en session, hvor brugere kunne stille spørgsmål. Her afslørede han blandt andet, at Warner Bros. ville tilbyde Paramount, som producerer ’MI6’, en betragtelig sum for at lade Cavill smide skovsneglen.

»Som fan var jeg irriteret. Paramount skulle have barberet ham og placeret et falsk skæg på ham i ’MI6’. Det var latterlig smålighed fra deres side. Vi lavede testsoptagelser af Superman for at vise ’MI6’-holdet hos Paramount, at det ville være tusind gange lettere, og Warner Bros. tilbød at betale alle de skægtilføjende scener på ’MI6’. De sagde nej«, blev der forklaret.

Instruktør af ‘MI6’ Christopher McQuarrie har tidligere udtalt, at der er en mening med galskaben bag Henry Cavills skæg, og at den eneste måde at klæbe et falsk skæg på den britiske skuespiller ville være med en kæmpe portion klips. Med andre ord ville han være involveret i en række vilde actionscener, som ikke var beregnet til et skæg nede fra den lokale ’spøg og skæmt’-butik.

Læs også: Henry Cavill ligner en hudfarvet Shrek med sit CGI-fjernede overskæg i ‘Justice League’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af