Netflix bortvisker enhver rest af Kevin Spacey fra sitet

Netflix bortvisker enhver rest af Kevin Spacey fra sitet
Robin Wright og Kevin Spacey i 'House of Cards'.

I løbet af den sidste uge har Netflix sat deres flagskibsserie ‘House of Cards’ på pause og fyret Kevin Spacey fra sæson 6, mens de også har aflyst hans kommende film ‘Gore’. Samtidig er streaminggiganten gået ned i den mindste detalje i et forsøg på at slette Spacey fra ‘House of Cards’-hukommelsen.

I løbet af weekenden har streamingtjenesten ændret billederne, der akkompagnerer serien på deres hjemmeside, så man ikke bliver mødt af Kevin Spaceys ansigt. I stedet ser man enten Spaceys hånd eller et udtværet cigaretskod (mon det er et kækt symbol på ‘House of Cards’ nuværende status?).

Også i de store billeder, der møder én, når man clicker ind på serien, glimrer Spacey ved sit fravær. Fokus er i stedet på Claire Underwood, der muligvis kan blive den altoverskyggende hovedrolle i sæson 6, hvis Netflix vælger at gå videre med den uden Spacey.

Hele Kevin Spacey-sagen har sat stort fokus på Netflix som en central aktør i det kulturelt-politiske landskab i Hollywood.

Læs også: Kevin Spacey anklages for krænkelse af kendt Hollywood-skuespillers søn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af