Netflix kapper alle bånd til Kevin Spacey – fyret fra ‘House of Cards’ og et andet filmprojekt

Netflix kapper alle bånd til Kevin Spacey – fyret fra ‘House of Cards’ og et andet filmprojekt

Netflix annoncerede tidligere på ugen, at ‘House of Cards’ lukker og slukker efter den kommende, sjette sæson i lyset af anklagerne mod Kevin Spacey. Nu har streaminggiganten imidlertid endegyldigt annonceret, at Spacey er fyret fra serien, og at Frank Underwood dermed ikke vender tilbage til Det Hvide Hus.

I en pressemeddelelse udtaler en talsperson fra Netflix, at de »ikke vil være involveret i nogen produktion af ‘House of Cards’, der involverer Kevin Spacey«. Samtidig har Netflix besluttet ikke at udgive egenproduktionen ‘Gore’ – en biopic om forfatteren Gore Vidal, produceret af og med Spacey i hovedrollen – der ellers var i postproduktion.

Hvor det præcis efterlader ‘House of Cards’ er nu uvist. Produktionen er indtil videre sat på ubestemt pause, men tidligere på ugen florerede der også rygter om, at Netflix overvejede at slå Frank Underwood-karakteren ihjel og køre sæsonen videre uden ham, ligesom et Doug Stamper-spinoff muligvis også er i støbeskeen.

Læs også: Konsekvenserne af krænkelsesskandalen hober sig op for Kevin Spacey

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af