Stjernespækkede ‘American Crime Story’ kaster sig over Versace-mordet i ny trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første sæson af antologiserien med det sigende navn ‘American Crime Story’ blev belønnet med to Golden Globe-statuetter og intet mindre end ni Emmyer for sit fremragende blik på O.J. Simpson-retssagen.

Nu er traileren til anden sæson af den stjernespækkede serie landet, og denne gang kastes der lys over mordet på designeren og kulturikonet Gianni Versace i 1997’s Miami under titlen ‘The Assassination of Gianni Versace’.

Edgar Ramírez indtager titelrollen som Versace, hvis ekstravagante tilværelse med pool parties, catwalkglamour og røde løbere udgør sæsonens kulisse. Versace blev offer for seriemorderen Andrew Cunanan (Darren Criss fra ‘Glee’), der i april 1997 blev centrum for en af de største menneskejagter i nyere tids USA, efter at han i koldt blod tog fire liv. Cunanan undveg tilfangetagelse og i juli samme år myrdede han sit sidste offer, Versace, inden han kort efter begik selvmord.

En heftigt afbleget Penélope Cruz spiller Versaces sørgende søster Donatella Versace, mens blandt andre Matthew Broderick og sangeren Ricky Martin også er at finde på rollelisten til FX’ hitserie.

‘American Crime Story’ sæson to får amerikansk premiere den 17. januar 2018 og finder forhåbentlig vej til en dansk streamingtjeneste kort efter.

Læs også: Bedste tv-serier i 2016 – top 20-11

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af