‘Big Little Lies’ vender tilbage med en sæson 2 med mesterinstruktør bag roret

‘Big Little Lies’ vender tilbage med en sæson 2 med mesterinstruktør bag roret
Shailene Woodley, Reese Witherspoon og Nicole Kidman i første sæson af 'Big Little Lies'.

Efter mange spekulationer er det endelig bekræftet, at HBO-hitserien ‘Big Little Lies’ er blevet forlænget med en sæson 2. Både Nicole Kidman og Reese Witherspoon vender tilbage i de bærende roller, mens denne sæson har et sandt instruktør-es i ærmet i form af Andrea Arnold, der stod bag en af sidste års bedste film, Cannes-vinderen ‘American Honey’.

Rygterne har længe floreret, hvorvidt en ny sæson af den succesfulde serie overhovedet skulle laves. Først blev serien lanceret som en afrundet miniserie på HBO, ligesom første sæsons instruktør Jean-Marc Vallée tidligere blankt har afvist, at en ny sæson kunne komme på tale på grund af første sæsons »perfekte afslutning«. Siden har Nicole Kidman dog blandt andet pustet ild i rygterne om en sæson 2.

»Jeg er ekstatisk over at samle det her fantastiske hold af kunstnere igen«, udtaler Reese Witherspoon, der også fungerer som producer på serien.»Det giver os muligheden for at dykke dybere ned under huden på de spændende og indviklede Monterey-familier. Jeg er mere end henrykt over at have Andrea Arnold bag roret. Andreas unikke fortællestil vil være en velkommen tilføjelse til vores filmhold«.

David E. Kelley, der stod bag manuskriptet på første sæson, skal ligesådan skrive alle syv episoder i sæson 2, som vil være løst baseret på Liane Moriartys bog, der var grundlag for første sæson. Historien melder dog endnu intet om, hvornår sæson 2 får premiere, men flere kilder udtaler, at det formentlig først bliver i 2019.

Læs også: Nicole Kidman og Reese Witherspoon i Emmy-brandtale: »Flere stærke roller til kvinder, tak!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af