Cyborg-smadder og Barbie-øjne i første trailer til Robert Rodriguez’ mangafilmatisering ‘Alita: Battle Angel’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hollywood-studierne forsøger ihærdigt at få live-action-versioner af populære japanske manga og animeuniverser til at blive the next big thing. ’Speedracer’, ’Ghost In the Shell’ og ’Death Note’ fra i år blev imidlertid ikke de kæmpesucceser, filmbyens pengemænd havde satset på, men måske Robert Rodriguez’ bombastiske ’Alita: Battle Angel’ kan blive genrens ’Citizen Kane’.

Instruktøren bag ’Sin City’ og ’Spy Kids’-trilogien har fået 200 millioner dollars i hænderne til at levendegøre Yukito Kishiros manga. ’Alita: Battle Angel’ kan betegnes som en science fiction-udgave af Pinocchio med den kvindelige cyborg Alita, der i et postapokalyptisk samfund i det 26. århundrede reddes fra lossepladsen og repareres af videnskabsmand/dusørjæger Dr. Dyson Ido.

Alita og Ido slutter sig sammen for at nedkæmpe vilde cyborgs og finde ud af, hvor Alita kommer af.

Filmen har været længe undervejs, og skulle oprindeligt have været instrueret af James Cameron, før han fik ’Avatar’-syge. Cameron er stadig krediteret som producer, og Rodriguez har forsøgt at følge kollegaens CGI-vision til punkt og prikke med en hovedkarakter, der unægteligt ligner ‘real life-Barbien’ Valeria Lukyanova.

Bag CGI-øjnene gemmer sig Rosa Salazar (’Maze Runner 2: Scorch Trials’), mens Christoph Waltz er Ido. Den noget blandede rolleliste består desuden af Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Casper Van Dien og Jeff Fahey.

’Alita: Battle Angel’ har dansk premiere den 19. juli.

Læs også: James Cameron og Robert Rodriguez går sammen om dystopisk cyborg-film

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af