Darren Aronofsky arbejdede 20 timer om dagen i fem uger for at færdiggøre ’mother!’

Darren Aronofsky arbejdede 20 timer om dagen i fem uger for at færdiggøre ’mother!’

Man skal ikke blive filminstruktør i Hollywood, hvis man hungrer efter et 9-17-job.

Hvis man ikke vidste det før, så vil man erfare det, når man har hørt Darren Aronofsky beskrive sine arbejdsdage under produktionen af ‘mother!’. I en Indiewire-podcast fortæller instruktøren, at han var nødt til at kaste sig ud i et rent arbejdsraseri for at få filmen klar til Venedig-festivalen.

»Vi afsluttede filmen på en helt vild måde, fordi studiet rykkede premieredatoen en måned frem. De ville have, at vi skulle komme med et brag på festivalerne og så se, hvad der skete. Det var jeg frisk på, men det betød bare, at jeg måtte arbejde 20 timer om dagen i en måneds tid i streg. Jeg oplevede ikke sommeren. Hele august måned var 20 timers arbejdsdage, syv dage om ugen i fem uger i træk. Derefter havde jeg måske en fridag, og så skulle jeg finde et jakkesæt til Venedig-festivalen. Det var vanvittigt«, siger Aronofsky.

Instruktøren har da også tænkt sig at rive nogle uger ud af kalenderen, inden han kaster sig over sin næste film, der endnu ikke er officielt annonceret.

»Jeg er lidt traumatiseret af det hele og ønsker nu bare at slappe af i noget tid og se ’Rick and Morty’ sæson 3, ’Game of Thrones’ sæson 7 og ’The Deuce’. Jeg har en masse afslapning i vente«, siger han.

’mother!’ – et ekstremt eksperiment, der udforsker kunstnerens lidelser med referencer til krig, klimakatastrofer og flytgningekriser – var en af de film, der delte vandene mest. Også hos os: Vores anmelder smed begejstret fem stjerner efter filmen, mens vores redaktion indlemmede den blandt årets skuffelser.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af