Freddie Mercury-film stopper produktionen pludseligt – instruktør Bryan Singer er »utilgængelig«

Freddie Mercury-film stopper produktionen pludseligt – instruktør Bryan Singer er »utilgængelig«
Rami Malek i 'Bohemian Rhapsody'.

Den kommende Freddie Mercury-biopic ‘Bohemian Rhapsody’ har stoppet produktionen på grund af instruktør Bryan Singers »uventede utilgængelighed«. Det er 20th Century Fox, der har meldt produktionsstoppet uden yderligere forklaringer, mens repræsentanter for Singer udtaler, at fraværet skyldes »et personligt helbredsproblem vedrørende Bryan og hans familie«.

Bryan Singer skulle angiveligt være stoppet med at dukke op på settet efter Thanksgiving, hvilket ikke er første gang, instruktøren er udeblevet. Kilder antyder, at Singer ofte mødte for sent på arbejde i sådan et omfang, at filmfotografen Newton Thomas Sigel en dag var nødt til at tage over for Singer. Instruktøren skulle angiveligt have gjort noget lignende, da han instruerede både ‘Superman Returns’ og ‘X-Men: Apocalypse’.

‘Bohemian Rhapsody’ er et af 20th Century Fox’ største kommende projekter. Den længeventede biopic kigger nærmere på 15 år i Queen-forsangeren Freddie Mercurys liv op til bandets optræden ved Live Aid i 1985. Rami Malik spiller persiskfødte Mercury, og han er allerede blevet rost for at have gennemgået en vild transformation.

Allerede nu går rygterne på, at der ligger andre grunde bag Bryan Singers fravær. Han har tidligere været anklaget for overgreb mod unge drenge, og mange har ventet på, at de gamle sager ville blive undersøgt igen i kølvandet på Weinstein-sagen.

Skuespillerinden Jessica Chastain var en af de første til at udpege Singer på Twitter, da alle krænkelsesanklagerne så dagens lys:

Indtil for få uger siden slettede Singer sin Twitterkonto, hvilket mange har tolket som et tegn på, at der er anklager på vej mod instruktøren bag flere af ‘X-Men’-filmene og film som ‘The Usual Suspects’.

Læs også: Hollywoods historiske krænkelsesskandaler, der fik enten få eller ingen konsekvenser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af