’Game of Thrones’ var igen piraternes favoritserie i 2017

’Game of Thrones’ var igen piraternes favoritserie i 2017
The Night King i 'Game of Thrones'.

For sjette år i træk er ’Game of Thrones’ den serie, der blev udsat for flest ulovlige downloads i året, der gik. Det skriver onlinemediet TorrentFreak.

’The Walking Dead’ indtager akkurat som sidste år andenpladsen, mens ’Rick and Morty’ og ’Sherlock’ er nye tilføjelser. Det er samtidig værd at bemærke, at ingen af Netflix’ egenproducerede serier befinder sig på listen, det være sig ‘Stranger Things 2’, ‘Orange Is the New Black’ eller ‘Mindhunter’.

Holdet bag ’Game of Thrones’ kan trøste sig med, at syvende sæson af fantasyserien trods online-tyveriet tiltrak rekordmange seere, der nød afsnittene på lovlig vis. Ifølge analyseinstituttet Nielsen så 12,1 millioner seere med, da sæsonfinalen blev sendt på HBO’s flow-kanal (en stigning på 36 procent i forhold til sæson 6-finalen), mens HBO efter finalen hævdede, at afsnittene i gennemsnit havde over 30 millioner seere på tværs af platforme. Det var en stigning på knap 8 millioner i forhold til sæson 6.

Populariteten har altså samtidig ført adskillige ulovlige downloads med sig. Herunder kan du se listen over de titler, der var hårdest ramt i 2017:

1. ‘Game of Thrones’
2. ‘The Walking Dead’
3. ‘The Flash’
4. ‘The Big Bang Theory’
5. ’Rick and Morty’
6. ’Prison Break’
7. ’Sherlock’
8. ’Vikings’
9. ‘Suits’
10. ‘Arrow’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af