Mark Hamill fortryder ’The Last Jedi’-kritik

Mark Hamill fortryder ’The Last Jedi’-kritik

Mark Hamill sluttede sig for nylig til det kor af Star Wars-fanatikere, der føler, at Luke Skywalker er for mut og opgivende i ’The Last Jedi’. Men nu fortryder skuespilleren sine udtalelser.

»Jeg fortryder, at jeg offentligt udtrykte min tvivl. Kreative uenigheder er et meget almindeligt element i de fleste projekter, men for det meste bliver de holdt i det private. Alt, jeg ville, var at lave en god film. Jeg fik mere end det. Rian Johnson lavede en historisk god én!«, skriver Hamill på Twitter.

Mens ’The Last Jedi’ har begejstret kritikerne – herunder vores egen anmelder – har en larmende hær af inkarnerede ’Star Wars’-fans brokket sig over filmen. Luke Skywalker selv, Mark Hamill, hældte yderligere vand på kullene, da han afslørede, at han ikke delte instruktør Rian Johnsons moderne fortolkning af jedien:

»Jeg sagde til Rian: ‘Jedier giver ikke op. Jeg mener, selv hvis han havde et problem, så ville han måske tage et år for at prøve at regruppere, men hvis han begik en fejl, ville han prøve at korrigere den’. Så vi havde en fundamental uenighed, men det er ikke min historie længere«, sagde Hamill i et YouTube-interview.

Tidligere har Rian Johnson forholdt sig til fankritikken med stor forståelse, ligesom han har forsvaret sine valg med følgende tweet:

Herunder Mark Hamills seneste tweet:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af