Netflix’ Will Smith-blockbuster sables ned – men en fortsættelse er på vej

Netflix’ Will Smith-blockbuster sables ned – men en fortsættelse er på vej
Will Smith og Joel Edgerton i 'Bright'.

I dag får David Ayers’ Netflix-blockbuster ‘Bright’ med Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollerne premiere på streamingtjenesten. Og rygterne svirrer allerede om en fortsættelse.

Filmen handler om politimanden Ward (Will Smith), som bliver partner med verdens første orker-politimand (Joel Edgerton). Men da en rutinesag spinder ud af kontrol, er det usandsynlige makkerpar nødt til at lægge stridighederne bag sig i et forsøg på at redde verden.

Filmen har allerede fået jævnt dårlige anmeldelser hos de internationale medier, hvor Indiewire blandt andet går benhårdt til David Ayers blockbuster-satsning og kalder den årets dårligste film – altså dårligere end den berygtede ‘Emoji filmen’ og andet filmskrald.

Men ifølge Bloomberg har Netflix altså stadig en fortsættelse i baghånden. Det understreger tydeligt, at gode anmeldelser ikke er ensbetydende med succes for streaminggianten. Med deres nærmest uhyggelige adgang til deres brugeres data kan Netflix analysere publikumstendenser til perfektion, og det er sandsynligvis det, som ligger bag fortsættelsen.

For ligesom Netflix har indset, at folk elsker at se Adam Sandler-film, så har de nok også erfaret, at Will Smith-film gør lykke hos mange søndag aften foran flimmerkassen.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af