Peter Jacksons står bag ny film – se traileren til ‘Mortal Engines’ med actionfyldt steampunk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Peter Jackson har med undtagelse af ‘King Kong’ og ‘The Lovely Bones’ dedikeret sig fuldstændig til Tolkiens univers de seneste 20 år. I forbindelse med den sidste ‘Hobitten’-film i 2014 udtalte Jackson til The New Zealand Herald, at han ville »træde ud af blockbuster-tingen for en stund, og at de havde nogle newzealanske historier linet op«.

Nu vender Jackson tilbage som producer og manuskriptforfatter på filmatiseringen af Philip Reeves postapokalyptiske steampunk-film ‘Mortal Engines’. Den newzealandske vinkel holder vand, men man kan diskutere, hvor langt væk action-extravaganzaet i den første teaser er fra store CGI-ting, Jackson ellers ville sætte på stand-by.

Hele konceptet bag ‘Mortal Engines’ kan næsten ikke blive større. Det handler om storbyer, der kører rundt og spreder frygt og rædsel for mindre byer i vores verden, efter at den menneskelige civilisation blev mere eller mindre destrueret af en katastrofal hændelse.

I centrum for historien finder man Tom Natsworthy (Robert Sheehan), som kæmper for sin overlevelse, da han møder den farlige flygtning Hester Shaw (Hera Hilmar). Sammen danner de en modsætningsfyldt alliance, som kan være med til at ændre på tingenes tilstand.

‘Mortal Engines’ er den første del af en større saga og er instrueret af debutanten Christian Rivers, som tidligere har stået for actionscenerne i Peter Jacksons film. Hugo Weaving, kendt fra ‘Matrix’ og ‘Ringenes herre’-trilogien, har også en rolle i filmen.

Som et lille fun fact kan det nævnes, at Maria fra DR3-programmet ‘Generation Hollywood’ var med i opløbet om at få rollen som Hester, der i sidste ende gik til islandske Hera Hilmar.

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af