‘Six Feet Under’-skaber klar med hemmelighedsfuld serie for HBO

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alan Ball var som skaber af ’Six Feet Under’ og ’True Blood’ en af katalysatorerne for serieguldalderens fødsel i forrige årti. Nu er manuskriptforfatteren – der også i sin tid skrev Oscar-vinderen ’American Beauty’ – snart tilbage med en ny dramaserie for HBO, og forventningerne er selvsagt store.

’Here, Now’ er titlen på serien, hvor man følger et ægtepar, spillet af Hollywood-veteranerne Holly Hunter og Tim Robbins, og deres fire voksne børn, hvor de tre er adopterede fra henholdsvis Somalia, Vietnam og Colombia.

Første trailer er netop landet, og HBO beskriver kryptisk fortællingen som »en familie, der testes, da et af medlemmerne begynder at se ting«. Det kunne lyde meget i tråd med genfærdene i ’Six Feet Under’, men det er endnu for tidligt at sige, om der indgår noget overnaturligt element i ‘Here, Now’.

’Here, Now’ ventes at få premiere på HBO i februar 2018.

Læs også: HBO-komedieserie med Bill Hader som lejemorder med teaterdrømme får første trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af