Soundvenue Gallapremiere: Se Oscar-kandidaten ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ før alle andre

Soundvenue Gallapremiere: Se Oscar-kandidaten ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ før alle andre
Frances McDormand er en stærk Oscar-kandidat for sin rolle i den tragikomiske og knivskarpe 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', som du kan se i starten af januar.

I sidste uge fik ’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ hele seks Golden Globe-nomineringer, blandt andet for bedste film, instruktør og kvindelige hovedrolle. Og rigtigt meget tyder på, at Oscar snart går dem i bedene med en flot nomineringsregn.

Den nye film fra instruktøren bag ’In Bruges’, Martin McDonagh, er med andre ord en af de priskandidater, der rammer de danske biografer i starten af det nye år, som man bare skal se. Og vi er derfor glade for at kunne invitere til den officielle gallapremiere på filmen – den første visning i Danmark – 8. januar kl. 21.00 i Grand Teatret i København (køb billet her).

Frances McDormand har sin bedste rolle siden ’Fargo’ som kvinden Mildred, der sørger over tabet af hendes datter, der blev voldtaget og myrdet syv måneder tidligere på en landevej uden for den lille flække Ebbing i Missouri. Da opklaringen fra politichefen Bill (Woody Harrelson) står i stampe, tager Mildred sagen i egen hånd: Hun smækker tre kæmpemæssige røde skilte op på landevejen, der udstiller politichefens inkompetence, hvilket skaber stor furore i den lille by, hvor Mildred særligt får den afdankede ekspolitimand Dixon (en ligeledes Oscar-klar Sam Rockwell) på nakken.

McDonagh udfolder historien i et mesterligt miks af brutalitet og humor, tragik og komik. Som Los Angeles Times’ anmelder Kenneth Turan skriver om ’Three Billboards’, at det er »en hensynsløs film, endda en farlig én af slagsen, den sorteste ’tag ingen fanger’-farce’ i en hel del tid«. Mens Richard Roeper i Chicago Sun Times bare slog fast: »Det er den bedste film, jeg har set i år«.

Forpremieren er arrangeret i samarbejde med DriveNow.

Køb billet HER – tilmeld Facebook-event HER.

’Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’
Grand Teatret
8. januar kl. 21.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af