Spidey har fået nye etniske rødder i teaser til animationsfilmen ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På 15 år har vi med først Tobey Maguire, siden Andrew Garfield og nu Tom Holland fået hele tre biografinkarnationer af Peter Parker aka. netsvingeren Spider-Man.

Mange havde håbet på, at den seneste filmudgave fra det ultrapopulære MCU ville have haft Donald Glover i hovedrollen som tegneserieuniversets Miles Morales – den første farvede Spider-Man af afrikansk og latinamerikanske forældre – men indtil videre må vi nøjes med en stort opsat 3D-animationsfilm med karakteren.

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ gør ikke så lidt for at understrege slægtskabet til Stan Lees kendte superhelt. Der er dog nye boller på suppen med Miles Morales som Spider-Man, der delvist er baseret på en kombination af Barack Obama og førnævnte Glover, og som tog over efter Peter Parker døde i tegneserieform i 2011.

Animation og Spider-Man smager umiddelbart af noget, Disney Channel pumper ud i serieformat hvert halve år, men Sony satser anderledes stort, hvilket ikke mindst kan ses i de dygtige involverede kræfter.

Peter Ramsey (‘De eventyrlige vogtere’) og Bob Persichetti instruerer, mens ‘Lego: The Movie’-drengene Phil Lord og Chris Miller tilfører tilstrækkelig skæv humor til universet sammen med ’22 Jump Street’-forfatteren Rodney Rothman.

Derudover er der holdet af stemmer: Miles har stemme af Shameik Moore fra ‘The Get Down’, og Oscar-vinder Mahershala Ali, Liev Schreiber og Brian Tyree Henry (‘Atlanta’) er også tilknyttet filmen.

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ får amerikansk biografpremiere i slutningen af 2018, men hvorvidt filmen også finder vej til store lærred herhjemme er endnu uvist. Hvis ikke kan vi formentlig vente at se Miles Morales folde sig ud på en af streamingtjenesterne.

Læs også: Spider-Man: Homecoming’ er den hidtil bedste filmversion af hele verdens vægkravler

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af