Traileren til den ventede ‘Sicario’-opfølger er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Sicario’ var en af de bedste film i 2015, hvor Benicio del Toro og Josh Brolin brillerede som henholdsvis iskold lejemorder og lige så iskold CIA-boss. Nu vender duoen tilbage i opfølgeren ‘Soldado’, og den ser ud til at få endnu mere smæk på end i forgængeren.

Da de amerikanske politikere stempler narkokartellerne som værende terrorister, får Matt Garver (Josh Brolin) frit lejde til at udrydde de mexicanske karteller en gang for alle. Han slipper sit trumfkort Alejandro (Benicio del Toro) fuldkommen løs for at nå sit mål, og det involverer blandt andet offentlige henrettelser i de mexicanske gader. Samtidig giver det Alejandro den unikke mulighed for at sætte efter sin tidligere nemesis uden repressalier.

Italienske Stefano Sollima instruerer ‘Soldado’, mens Taylor Sheridan har gentaget manuskript-tjansen. Sollima har stået bag serieudgaven af ‘Gomorra’ og den politiske thriller ‘Suburra’, hvor han viste stort visuelt overskud. Og han har da også en del at leve op til, for mesteren Denis Villeneuve formåede at strikke den perfekte thriller sammen med ‘Sicario’.

‘Soldado’ får dansk biografpremiere 28. juni.

Læs også: De bedste tv-serier i 2017 – top 10-1

Læs også: De bedste film i 2017 – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af