Apple hverver Kristen Wiig til kommende komediesatsning

Apple hverver Kristen Wiig til kommende komediesatsning
Kristen Wiig (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Netflix og HBO må siges at sidde på toppen af seriehierarkiet for tiden, men alle de store medieorganisationer forsøger at hale ind på dem. Amazon og Hulu har allerede haft stor succes med deres egenproducerede serier, hvorfor Facebook og Apple også er begyndt at satse på originalproduktioner.

Tidligere er det blevet meldt ud, at Apple vil investere en milliard dollars i originalproduktioner, som blandt andet tæller ’The Post’-aktuelle Steven Spielbergs ’Amazing Stories’ – et reboot af hans egen antologiserie fra 1987. Nu bekræftes det også, at de har sikret sig Kristen Wiig til at medvirke i en 10 afsnits komedieserie.

Colleen McGuinness, som tidligere har produceret ’30 Rock’ og sidste års skuffende ’Friends from College’, agerer showrunner på projektet.

Serien produceres af Reese Witherspoon og er baseret på Curtis Sittenfelds novellesamling ’You Think It, I’ll Say It’, som udgives i april. Ifølge bogens forlag diskuterer dens 10 fortællinger samtidens »opfattelse af klasse, forhold og kønsroller i en nation, som føles både uforankret og internt splittet«.

Det vides endnu ikke, på hvilken platform Apple vil udgive sine seriesatsninger, men det tyder på, at de brygger på noget stort.

Læs også: Netflix bør kigge sig nervøst over skulderen – Apple og Facebook ånder dem i nakken

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af