Bill Murray brillerer som Steve Bannon i sjov ‘SNL’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Michael Wolffs insiderberetning om Donald Trumps Hvide Hus’, ‘Fire and Fury’, har været på hele verdens læber den forgangne uge, og det lå lige til højrebenet, at ‘Saturday Night Live’ kastede sig over det betændte emne i weekendens udgave.

Denne gang skete det uden Alec Baldwin som præsidenten, men til gengæld dukkede Bill Murray op i sketchshowets parodi på MSNBC’s morgenprogram ‘Morning Joe’ som Trumps eksrådgiver Steve Bannon, der spiller en væsentlig rolle i bogen.  Og han fik følgeskab af ‘Portlandia’-stjerne Fred Armisen som bogens kontroversielle forfatter Michael Wolff, der er blevet beskyldt for at pynte på sandheden.

Til sidst dukker Oprah Winfrey såmænd også op i Leslie Jones’ forklædning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af