‘Fargo’ vender tilbage med sæson 4 i 2019

‘Fargo’ vender tilbage med sæson 4 i 2019
David Thewlis i 'Fargo' sæson 3.

Noah Hawleys serie-adaption af Coen-brødrenes ‘Fargo’ har været noget af det bedste i serielandskabet siden 2014.

Sæson 1 var fremragende, sæson 2 var et mesterværk, og det kan godt være, at man begyndte at gennemskue formularen en anelse i sæson 3, men den var stadig en original, underholdende og overraskende fortælling om småsvindlere, storbrydere og godhjertede politifolk i de frostkolde egne af USA.

Det har hele tiden ligget i kortene, at ‘Fargo’ skulle vende tilbage med en sæson 4, men hidtil har kanalen bag, FX, ikke kunnet sige, hvornår – eller om – det ville ske. Det afhang af, hvornår Hawley ville have den rette historie til at udfolde universet yderligere med.

Men det er så sket nu. På tv-konferencen TCA udtalte FX’ respekterede chef John Landgraf:

»Noah Hawley har fortalt os, at han har en idé til en fjerde cyklus af ‘Fargo’. Planen er at have den klar i 2019«.

Hawley har sprunget markant i tid mellem de tre første sæsoner, fra 2006 til 1979 til 2010. Det skal blive interessant at se, hvornår den nye omgang af antologiserien vil finde sted, og hvilke skuespillere der får mulighed for at komme om bord. I tredje sæson havde Ewan McGregor en dobbeltrolle, der netop har indbragt ham en Golden Globe.

Læs også: Anmeldelse af ‘Fargo’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af