James Franco verfer Tommy Wiseau væk fra mikrofonen under Golden Globe-tale

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

James Franco vandt i nat en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle i en komedie for sin præstation som Tommy Wiseau, manden bag verdens dårligste film ‘The Room’, som Franco selv har omdannet til rost fortælling i ‘The Disaster Artist’.

Wiseau var da også den første, Franco hev på scenen, da han havde modtaget sin pris. Men længere strakte generøsiteten trods alt heller ikke: Den kultdyrkede instruktør forsøgte med det samme at stjæle mikrofonen fra Franco, som allerede havde startet sin vindertale, men den gik ikke: »Wow wow wow«, udbrød stjernen med sit karakteristiske smil, før han verfede Wiseau tilbage på plads og imiterede hans accent og en tidligere udtalelse om Golden Globes.

Tommy Wiseau må derfor vente på sin chance for at komme til orde fra talerstolen, men taget i betragtning af at det var en skuespillerpris, James Franco vandt, frem for en pris for filmen i sig selv, er det vel fair nok, at han gerne ville udnytte sin taletid. Der var mange, der skulle takkes, og Franco blev til sidst spillet ud af musikken.

Læs også: Se alle vinderne ved nattens Golden Globes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af