Rebecca Hall fortryder Woody Allen-rolle – og donerer sin løn til Time’s Up

Rebecca Hall fortryder Woody Allen-rolle – og donerer sin løn til Time’s Up
Rebecca Hall i 'Vicky Cristina Barcelona'.

Der er ikke kommet nye anklager frem mod Woody Allen i #MeToo-bølgen, men alligevel har den ramt ham i hovedet som en boomerang.

I sidste uge udtalte Golden Globe-vinder Greta Gerwig, at hun fortrød sin medvirken i instruktørens film ‘To Rome with Love’. »Havde jeg vidst dengang, hvad jeg ved nu, så havde jeg ikke spillet med i den film«, sagde hun til The New York Times.

Og nu er turen kommet til Rebecca Hall, der havde en hovedrolle i Allens roste ‘Vicky Cristina Barcelona’ og medvirker i en lille rolle i Allens kommende film ‘A Rainy Day in New York’, hvilket hun nu fortryder.

»Jeg kan se, ikke bare hvor kompliceret det her emne er, men at mine handlinger har fået en anden kvinde til at føle sig gjort tavs og afvist«, skriver Hall i en Instagram-post, som kan læses i sin helhed nedenfor.

»Det er ikke noget, jeg tager let på i det aktuelle øjeblik eller noget andet øjeblik, og jeg beklager det dybt. Jeg fortryder min beslutning og ville ikke gøre den samme i dag«, skriver hun.

Rebecca Hall har besluttet at donere sin løn for rollen til ‘Time’s Up-bevægelsen. »Det er en lille gestus og ikke tænkt som noget nær en kompensation«.

Sagen om Woody Allen vedrører beskyldninger om seksuelt overgreb mod hans og Mia Farrows adoptivbarn, Dylan Farrow. Anklagerne er blevet fremført af både Dylan selv, Mia og hendes bror Ronan Farrow, der i dag er journalist og har været med til at bringe historierne omkring krænkelser og overgreb i Hollywood frem i lyset via The New Yorker.

Woody Allen er aldrig blevet dømt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af