Se ny trailer til løjerligt Crocodile Dundee-reboot med Danny McBride og Chris Hemsworth

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste uge var internettet vidne til en overraskende teaser-trailer for filmen med den mundrette titel ’Dundee: The Son of a Legend Returns Home’. Her skulle være tale om en slags fortsættelse til de to Crocodile Dundee-film fra 1980’erne, der havde Paul Hogan i hovedrollen. I traileren ses ‘Vice Principals’-aktuelle Danny McBride som Dundees søn.

I en ny teaser-trailer finder vi nu også Chris Hemsworth, der heller ikke helt kan fatte, at kvabsede McBride er i familie med den muskuløse actionhelt.

Flere har udtrykt skepsis over, hvorvidt der rent faktisk er tale om et kommende filmprojekt. Det kunne jo være, at McBride bare tager røven på os. Siden den nye trailer kom ud, er filmen dog blevet tilføjet til begge skuespilleres IMDb-profiler, så det lader til, at den er god nok. Her står Paul Hogan også krediteret.

Man kan også fornøje sig med filmens plakat:

Læs også: Før ‘Vice Principals’: Otte enestående Danny McBride-klip, der understreger hans rablende talent

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af